regulament

Descoperă Ghidul pentru O Experiență Sigură și Plină de Distracție!

Regulament “Muntele Basmelor”

Este obligatorie citirea acestui regulament înainte de a intra în parcul de agrement Muntele Basmelor. Prevederile următoare trebuie respectate în integralitate, atât de adulți, cât și de copii.

Traseele din parcul de agrement sunt destinate copiilor cu vârsta mai mare de 4 (patru) ani! ale căror aptitudini fizice și psihice le permit utilizarea acestui parc de aventură. 

NU lăsați copiii nesupravegheați!

NU părăsiți perimetrul gardului electric!

NU escaladați statuile sau elemente ale traseelor care nu sunt destinate acestui tip de activitate! Există risc de degradare și accidentare. 

Parcul Muntele Basmelor NU poate fi tras la răspundere pentru eventuale accidentări!

TRASEE:

Parcul se constituie dintr-o serie de trasee montane de diferite dificultăți, pe teren muntos. Astfel că:

  • Este necesară purtarea de echipament adecvat (montan) – recomandăm ghete de drumeție și pantaloni lungi.
  • Traseele sunt naturale, astfel că prezintă pietre, rădăcini sau arbuști, iar în caz de ploaie, terenul poate deveni alunecos
  • Atenție! În interiorul parcului, există plante și animale (insecte, șerpi, șopârle, păsări) care trebuie ocrotite. 
  • În funcție de dificultatea traseului, părinții/însoțitorii copiilor trebuie să aprecieze dacă aceștia îl pot parcurge și/sau dacă au nevoie de însoțire pe durata activităților. 
  • Parcurgerea traseelor montate în parcul de agrement Muntele Basmelor se face pe propria răspundere a fiecărui participant major, sau pe răspunderea părinților / însoțitorilor minorilor.   
  • Durata de parcurgere a traseului complet variază între 2 și 4 ore, în funcție de abilitățile și condiția fizică a fiecărui participant. 
  • Pentru a vă bucura complet de trasee, vă recomandăm să aveți o sticlă de apă.Vremea la munte este imprevizibilă, recomandăm pelerină de ploaie 🙂

Parcul Muntele Basmelor își rezervă dreptul de a întrerupe toate activitățile în cazul schimbărilor bruște de ordin meteorologic (începerea ploii, furtunii, vântului puternic etc), fără rambursarea valorii biletului de intrare. 

Echipamentele și/sau atelierele interactive pot suferi defecțiuni, iar remedierea lor să nu poată fi realizată pe loc sau în decursul aceleiași zile.

Prin achiziționarea unui bilet, vă exprimați angajamentul expres de a respecta acest regulament și normele de siguranță prevăzute în el.  

Orice persoană care nu respectă regulile de securitate sau are un comportament periculos, creând un risc pentru sine sau pentru ceilalți poate fi exclusă de pe traseu la decizia organizatorilor.